Laddportsbyte

Vi erbjuder byte av laddningsport om du upplever problem, det kan till exempel vara att mobilen inte laddar när du stoppar i laddkabeln. Du kan få din laddport bytt på mobilmodeller från iPhone SE till iPhone 8 Plus samt de flesta Samsung Galaxy-modeller genom att lämna in din mobil i någon av våra butiker. Ett laddportsbyte tar 5-10 arbetsdagar, vid hög belastning kan det ta upp till 14 arbetsdagar. Detta beror på att din mobil skickas vidare till vår centralverkstad där den repareras.

Använd vår prisuppskattningsmodul

Använd vår smarta prisuppskattningsmodul för att ta reda på vad just din modell kostar att laga.

Vanliga frågor

Kan jag laga min mobil i alla era butiker?

Våra reparationer av mobilers laddport genomförs på vår centralverkstad. Du kan lämna in din mobil i alla våra butiker för att skicka in den till vår centralverkstad. Du kan lämna in den i våra butiker i bland annat Stockholm Mall of Scandinavia, Stockholm Ringen, Göteborg Nordstan, Malmö Emporia, Växjö, Linköping och Gävle.

Hur lång tid tar det att laga min mobil?

Ett laddportsbyte tar 5-10 arbetsdagar, vid hög belastning kan det ta upp till 14 arbetsdagar. Detta beror på att din mobil skickas vidare till vår centralverkstad där den repareras.

Vad kostar det att rengöra min mobil?

Priset varierar beroende på vilken mobilmodell du har. Använd vår prisuppskattningsmodul för att ta reda på vad just din mobil kostar att reparera.

Använd vår prisuppskattningsmodul

Använd vår smarta prisuppskattningsmodul för att ta reda på vad just din modell kostar att laga.

Försvinner allt från mobilen vid en reparation?

Nej, ingenting försvinner från din mobil under ett laddportsbyte. Det är trots det en bra idé att göra en säkerhetskopiering på mobilen för säkerhets skull. Det är enkelt och tar inte lång tid att göra. Vid en säkerhetskopiering sparar du all data på en annan enhet eller via molnlagring.