Kamerabyte

Om du upplever problem med fram- eller bakkameran på din iPhone eller Samsung Galaxy kan det vara läge att byta.. Vi erbjuder kamerabyte så att du kan fortsätta fota skarpa bilder och filma fantastiska videos. Det är tryggt och säkert att reparera din mobil hos oss. Du kan få din kamera bytt på mobilmodeller från iPhone 5 till iPhone 8 Plus och de flesta Samsung Galaxy-modeller. Oftast kan vår utbildade personal byta kamera medan du väntar om du har en iPhone. Vid kamerabyte på Samsung Galaxy-modeller skickas mobilen vidare till vår verkstad för reparation.

Använd vår prisuppskattningsmodul

Använd vår smarta prisuppskattningsmodul för att ta reda på vad just din modell kostar att laga.

Vanliga frågor

Kan jag laga min mobil i alla era butiker?

Ja, vi erbjuder reparation av iPhones i alla våra butiker. Du kan boka en tid för att laga din mobil i bland annat Stockholm Mall of Scandinavia, Stockholm Ringen, Göteborg Nordstan, Malmö Emporia, Växjö, Linköping och Gävle.

Vi tar även emot Samsung-mobiler i butik. Dessa har en längre reparationstid då de skickas vidare till vår verkstad.

Hur lång tid tar det att laga min mobil?

Vi kan oftast byta kamera på iPhones medan du väntar. Byte av kamera på Samsung Galaxy-modeller tar 5-10 arbetsdagar. Vid högt tryck kan det ta upp till 14 arbetsdagar. Anledningen är att din mobil skickas vidare till vår verkstad för reparation.

Vad kostar det att laga min mobil?

Priset varierar beroende på vilken mobilmodell du har. Använd vår prisuppskattningsmodul för att ta reda på vad just din mobil kostar att laga.

Använd vår prisuppskattningsmodul

Använd vår smarta prisuppskattningsmodul för att ta reda på vad just din modell kostar att laga.

Försvinner allt från mobilen vid en reparation?

Nej, ingenting försvinner från din mobil under ett kamerabyte. Det är trots det en bra idé att göra en säkerhetskopiering på mobilen för säkerhets skull. Det är enkelt och tar inte lång tid att göra. Vid en säkerhetskopiering sparar du all data på en annan enhet eller via molnlagring.