Felsökning

Om du upplever problem med din mobil är du välkommen att lämna in den hos oss för en felsökning. Vid en felsökning undersöker vår utbildade personal din mobil för att fastställa vad problemet beror på. Vi erbjuder felsökning av iPhones i alla våra butiker och beroende på vad felet är kan vi i vissa fall laga den på en gång. Enklare felsökningar av iPhones kan oftast göras medan du väntar, medan avancerade felsökningar och felsökningar av Samsung Galaxy-modeller kan ta upp till 14 dagar. Detta beror på att din mobil skickas vidare till vår verkstad där vi genomför felsökningar.

Använd vår prisuppskattningsmodul

Använd vår smarta prisuppskattningsmodul för att ta reda på vad just din modell kostar att laga.

Vanliga frågor

Kan jag felsöka min mobil i alla era butiker?

Vi erbjuder enklare felsökningar av iPhones i alla våra butiker. Du kan få din iPhone felsökt i bland annat. Du kan felsöka din mobil i våra butiker i bland annat Stockholm Mall of Scandinavia, Stockholm Ringen, Göteborg Nordstan, Malmö Emporia, Växjö, Linköping och Gävle. Om din iPhone kräver en avancerad felsökning eller om du har en Samsung Galaxy skickas den vidare till vår verkstad för felsökning.

Hur lång tid tar det att felsöka min mobil?

Enklare felsökningar av iPhones kan oftast göras medan du väntar. Avancerade felsökningar av iPhones och felsökningar av Samsung Galaxy tar 5-10 arbetsdagar då de skickas till vår verkstad. Vid högt tryck kan en felsökning via vår verkstad ta upp till 14 arbetsdagar.