Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Click & Collect – boka och hämta prylar i butik

Ibland passar det bättre att själv hämta upp prylen man är ute efter. Därför erbjuder vi möjligheten att boka en vara i en av våra butiker, så den finns redo för dig när du kommer förbi. Här kan du läsa mer om hur det fungerar.

När du väljer att boka en vara i någon av våra butiker får butiken information om att du vill lägga undan den berörda varan. Personalen i butiken säkerställer då att varan finns i lager och bekräftar därefter din order. Detta kan ta upp till två timmar.

När din order är bekräftad av butiken får du ett SMS till det telefonnummer du angav när du beställde. Skulle det vara så att den vara du önskat boka av någon anledning inte finns tillgänglig i den butik du valt får du ett SMS.

Observera att din order inte är tillgänglig för hämtning innan du fått ett SMS.

När du fått ditt meddelande att din order är redo kan du gå till butiken, visa upp detta och enkelt slutföra köpet i kassan.

Boka och hämta utanför butik med Swish-betalning

Nu har vi även ett ytterligare alternativ när det kommer till bokningar. Du har nu möjlighet att hämta upp dina varor utanför butiken och betala med Swish.

Beställ dina varor genom att "boka i butik" på vår hemsida. När du fått sms om att bokningen finns att hämta så ringer du butiken på det nummer du har fått i smset, ni kommer då överens om en tid och plats att ses. Det är viktigt att du ringer innan du åker till butiken för butikerna har olika förutsättningar per butik avseende när och var de kan lämna varor.  Du betalar med Swish när du träffar butikspersonalen och får varorna. Personalen har med sig en QR-kod för swishbetalning och vill se när du gör Swishbetalningen.  

Varför kan inte butiken skicka hem varan till mig?
Våra butiker har dessvärre inte någon möjlighet att skicka varor som bokas via TM Collect. Detta beror på att alla varor som bokas i butik också betalas i butik när man hämtar ut varan. Vill du ha varan levererad via post får du istället göra en vanlig beställning i nätbutiken.

Jag vill hämta varan i butik, vilka betalsätt kan jag använda?
När du hämtar varan i butik kan du välja att betala med kort eller Swish.

Jag bokade en vara idag, men jag kan inte komma och hämta den förrän nästa vecka.
Dessvärre har vi bara möjlighet att reservera en vara i 48 timmar från och med att du fått bekräftelse via SMS. Om du vet med dig att du inte kommer kunna hämta varan inom ett dygn så är det bättre att du väntar med beställningen tills dess att du vet att du kan hämta varan.

När din order legat reserverad i 48 timmar utan att hämtas ut, så släpper reservationen automatiskt och varan blir fri att köpa för alla.

Hitta din närmsta butik här.

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!