Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Byte & retur

Vi erbjuder alltid 30 dagars öppet köp oavsett om du handlar i någon av våra fysiska butiker eller i vår nätbutik. Nedanför kan du läsa om hur du går tillväga för att byta eller lämna tillbaka något du köpt hos oss.

Du kan returnera en vara du köpt hos oss i alla våra butiker i Sverige, oavsett vilken av våra butiker du köpt den i eller om du köpt den i vår nätbutik.

Öppet köp i butik

Att handla på öppet köp betyder att du får pengarna tillbaka om du ångrar köpet och lämnar tillbaka det du köpt inom en viss tid. Vi erbjuder dig som kund 30 dagars öppet köp i samtliga av våra fysiska butiker.

Vid paketerbjudanden – som till exempel köp 3, betala för 2 – gäller öppet köp endast på hela erbjudandet. Det går inte att returnera en enskild artikel ur ett paketerbjudande.

För att få lämna tillbaka varan måste den vara i nyskick (väsentligen oförändrat skick), komplett i oskadad orginalförpackning med alla tillbehör samt inte ha en bruten plombering. Kom ihåg att ta med dig originalkvitto, faktura eller liknande inköpsbevis!

Vissa varor – t.ex. batterier, programvaror, lagringsmedia, hygienartiklar, surfplattor och mobiltelefoner – plomberar vi när du köper och då gäller öppet köp endast vid fortsatt plomberad, obruten förpackning. Varor köpta med ett abonnemang eller tjänster omfattas inte av öppet köp.

Du kan returnera varan i alla våra butiker i Sverige.

 

Ångerrätt i nätbutiken

Om du köper en vara på distans via vår nätbutik eller postorder har du enligt distansavtalslagen en ångerrätt som ger dig möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Vi ger dig till och med 30 dagars ångerrätt när du handlar i vår nätbutik. Efter det att du har skickat tillbaka varan betalar vi tillbaka beloppet inom 30 dagar, men oftast går det betydligt fortare än så. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan.

Vid paketerbjudanden – som till exempel köp 3, betala för 2 – gäller öppet köp endast på hela erbjudandet. Det går inte att returnera en enskild artikel ur ett paketerbjudande.

Du har rätt att öppna och kontrollera varan. Om det skett en värdeminskning vid öppnandet och kontrollen av varan kommer vi dra av motsvarande belopp när vi återbetalar din beställning. Vi rekommenderar att den förpackas väl, tillsammans med originalförpackning och emballage samt eventuella tillbehör (som t.ex. fjärr, bruksanvisning, batteri, osv).

För att underlätta hanteringen vid åberopande av ångerrätt så rekommenderar vi att du bifogar kassakvitto, faktura eller liknande inköpsbevis tillsammans med din retur. Använd alltid Postnords pakettjänst med spårning eftersom det är du som står för risken samt kostnaden för returfrakten.

Vid återbetalning rekommenderar vi att du anger bank och bankkontonummer (inkl. clearingnummer), postgirokonto eller personkonto, för att undvika eventuella avikostnader eller liknande. 

Klicka här för att ladda ner vår ångerblankett [PDF]

Skicka din retur till:

Teknikmagasinet Order
Box 121
631 02 Eskilstuna

Du kan även vända dig direkt till någon av våra butiker för att returnera varan.

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!