Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Jobba på vårt lager

På vårt centrallager i Eskilstuna värdesätts precision, noggrannhet och effektivitet. Arbetet sker till stor del på egen hand men trots det är arbetsgruppen en av de mest sammansvetsade i organisationen.

Vårt centrallager fungerar som lager för samtliga våra butiker i Sverige, Norge och Finland. Kombinationen brett sortiment och små butiker ställer höga krav på leveransernas precision. För att detta ska fungera har lagret nära kontakt med inköp- och logistikavdelningen. Jobbet som lagerarbetare innefattar varumottagning, avprickning/kontroll av leveranser, plock, packning samt speditörskontakt. Tillsammans hjälps personalen åt att se till att alla våra spännande produkter når butikshyllorna innan kunden.

För att lyckas som lagerarbetare på Teknikmagasinet ser vi att du är noggrann och ständigt strävar efter ordning och reda på din arbetsplats. Du behöver ha förmågan att själv kunna se vilket arbete som behöver göras och kunna ta egna initiativ, samt kunna prioritera rätt då arbetstempot ibland är högt. Du behöver trivas och vara trygg i att utföra arbetsuppgifter på egen hand, men utan att det bekostar stämningen på arbetsplatsen och sammanhållningen i gruppen. För att snabbt kunna nyttja våra digitala hjälpmedel är det också en stor fördel om du har god datorvana.

Truckkort samt tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriterande och du måste vara 18 år fyllda då delar av vårt produktsortiment kräver det. 

Är du intresserad av att jobba på Teknikmagasinets centrallager? Ta en titt bland våra lediga tjänster för att se om vi söker lagerarbetare just nu!

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!