Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Jobba på vårt huvudkontor

På Teknikmagasinets huvudkontor i Sundbyberg norr om Stockholm är det alltid full fart. Energinivån är hög och stämningen är positiv och avslappnad.

Huvudkontoret har en nära kontakt med butikerna och dess huvudsyfte är att se till att alla anställda i våra butiker har bästa möjliga förutsättningar för att kunna göra våra kunder nöjda. På huvudkontoret arbetar ca 50 personer på såväl strategisk som operativ nivå med att optimera och utveckla Teknikmagasinets arbete. Många av medarbetarna på huvudkontoret har gjort en resa inom Teknikmagasinet och har tidigare jobbat i butik, och har därför en stor förståelse för hur arbetet och vardagen ser ut i våra butiker.

Rekrytering till Huvudkontoret sker ofta internt, då vi ser ett stort värde i att de anställda har en förståelse för hur vardagen ser ut i våra butiker. Det är alltså relativt sällan vi annonserar och rekryterar externt till tjänster på vårt huvudkontor och det är också av denna anledning vi inte tar emot spontanansökningar för tjänster på huvudkontoret. Dock så händer det ibland att vi inte kan hitta rätt kompetens inom företaget, och i dessa fall annonserar vi alltid ut de lediga tjänsterna här på vår hemsida.

Är du intresserad av att jobba på Teknikmagasinets huvudkontor? Håll gärna utkik bland våra lediga tjänster för att se om vi söker efter personer med just din kompetens! Du kan även registrera dig i vår prenumerationstjänst och få ett mail så snart vi har en ledig tjänst som intresserar dig. 

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!