Hoppa till innehållet

Säljare

Vi söker de bästa säljarna!

Som säljare på Teknikmagasinet möter du varje dag mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service, tekniskt kunnande och ett stort leende. Våra butiker är fyllda till brädden med spännande produkter och all försäljning sker över disk. Jobbet som säljare innebär att sälja våra produkter utifrån varje kunds specifika behov, att bidra till att butiken hålls i gott skick, samt andra förekommande butikssysslor.

För att lyckas som säljare på Teknikmagasinet tror vi att du är målfokuserad och har ett tävlingsinriktat förhållningssätt till försäljning och resultat. Du har förmågan att se vad som behöver göras och tar egna initiativ, samt kan prioritera rätt när arbetstempot ibland är högt. Du är en lagspelare och bidrar till att nå butikens gemensamma mål samtidigt som du kan ta eget ansvar när situationen kräver det.

Grundläggande tekniska kunskaper, men framförallt ett brinnande intresse för ny teknik är viktiga förutsättningar för att lyckas som säljare i våra butiker. Tidigare erfarenhet av försäljning är mycket meriterande. Du måste även vara 18 år fyllda då delar av vårt produktsortiment kräver det.

Är du intresserad av att jobba som säljare på Teknikmagasinet? Ta en titt bland våra lediga tjänster för att se om vi söker säljare på just din ort!

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!

Till kassan

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!