Hoppa till innehållet

Butikschef

Som butikschef på Teknikmagasinet får du möjlighet att utveckla dina egenskaper som ledare och säljare. Genom att inspirera med din kunskap, engagemang och ditt säljorienterade arbetsätt skapar du lönsamhet i din butik.

Våra butiker är fyllda till brädden med spännande produkter och all försäljning sker över disk. Tillsammans med personalgruppen ska du skapa den självklara mötesplatsen för teknikintresserade, där våra kunder ska bemötas med bästa möjliga service och butiksmiljö, tekniskt kunnande samt ett stort leende.

Din främsta uppgift är att optimera drift, omsättning och resultatutveckling samt leda arbetsgruppen mot butikens budgeterade mål. Du står även personligen för en betydande del av butikens försäljning. I samråd med distriktschefen fastställer du strategier och riktlinjer för butikens kampanjer, säljmiljö och personalplanering.

För att lyckas hos oss ser vi att du har ett gediget intresse för hemelektronik och gadgets samt erfarenhet av ledarskap inom detaljhandeln. Du brinner för personlig försäljning, sporras av tydliga mål och höga förväntningar och har en ambition att utvecklas med Teknikmagasinet.

Teknikmagasinets butikschefer arbetar heltid med tjänstgöring varannan helg.

Är du intresserad av att jobba som butikschef på Teknikmagasinet? Ta en titt bland våra lediga tjänster för att se om vi söker ny butikschef på just din ort!

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!

Till kassan

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!