Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Jobba i butik

Våra butiker erbjuder ett unikt sortiment av spännande, roliga och prisvärda produkter inom teknik- och hobbyområdet – kända märkesvaror såväl som billigare alternativ. Butikerna är små till ytan men stora till innehållet, och all butiksförsäljning sker över disk för att vi ska kunna ge varje kund bästa möjliga kundservice.

I våra butiker arbetar butikschefer, biträdande butikschefer och säljare. De är Teknikmagasinets ansikte utåt och bidrar till att varje enskilt personligt möte med våra kunder präglas av outstanding kundservice. Personalgrupperna är små vilket stärker team-känslan men också ställer krav på engagemang och ansvar. Tillsammans hjälps personalen åt att hålla våra butiker spännande och levande – allt för en positiv kundupplevelse. Personalen är också ansvarig för butikens drift och uppmuntras ständigt att genom egna initiativ hitta lokala lösningar för att förbättra butiken ytterligare – butikens framgång är hela personalens angelägenhet.

Samtlig personal i våra butiker omfattas av Detaljhandelsavtalet.

Brinner du för kundservice, försäljning och teknik? Tror du att butiksmiljön passar dig? Läs då gärna mer om tjänsterna som säljare respektive butikschef eller gå direkt till våra lediga tjänster.

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!