Hoppa till innehållet
 
Sök

Jobba på Teknikmagasinet

Teknikmagasinet, ett av Nordens roligaste detaljhandelsföretag

Teknikmagasinets främsta målsättning är nöjda kunder. Vi vill att alla våra kunder skall bli nöjda, stora som små. Att handla på TM skall vara tryggt, snabbt, enkelt och kul. Våra duktiga medarbetare och sammanhållningen i vårt gäng är det som tar oss framåt. Vi vill hitta medarbetare som engagerar sig i verksamheten, och vi vill ta tillvara på den vilja och kunskap som finns bland våra medarbetare. 

Om du är intresserad av ett jobb på Teknikmagasinet så finns flera möjligheter. Hos oss kan du jobba som säljare på del- eller heltid eller som butikschef i en av våra butiker. Du kan jobba på vårt centrallager eller på någon av avdelningarna på vårt huvudkontor i Stockholm.

Välkommen till oss!

TM-andan

TM-andan är vår värdegrund och vår kultur. Arbetet på Teknikmagasinet präglas i alla led av dessa tre grundvärderingar. Denna värdegrund är baserad på våra anställdas åsikter och har tagits fram genom att våra medarbetare i våra butiker, på vårt huvudkontor och vårt lager har fått säga vad de tycker är utmärkande med att jobba på just Teknikmagasinet.

Humor

På Teknikmagasinet tar vi vårt jobb på allvar, men alltid med glimten i ögat. Vårt roliga sortiment präglar både våra personligheter och vårt sätt att tänka. Vi har roligt på jobbet och vill att det smittar av sig på våra kunder!

Service

I våra butiker är det en självklarhet att var och en av våra kunder alltid ska få service i världsklass och vi går gärna utanför ramarna för att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Samma sak gäller inom företaget. Vi ger lika bra service till alla våra kollegor oavsett om det är de allra närmaste eller från en annan butik eller avdelning. Alla ställer upp för varandra när det behövs.

Gemenskap

På Teknikmagasinet är atmosfären avslappnad och gemenskapen stark. Varje person spelar en avgörande roll i vårt bolag oavsett om man är vd eller jobbar extra. Vi tycker byråkrati är tråkigt och har istället korta beslutsvägar så att vi kan lägga vår tid på det som är roligt. Vi tror på teamwork och att hjälpas åt och stötta varandra.

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!