Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Jobba på Teknikmagasinet

Teknikmagasinet är ett av Nordens roligaste detaljhandelsföretag.

Nyckel nummer ett till Teknikmagasinets framgångar, och vår främsta målsättning, är nöjda kunder. Alla våra kunder skall bli nöjda, stora som små - de är anledningen till att vi har våra jobb och de betalar varenda krona av våra löner. Att handla på TM skall vara tryggt, snabbt, enkelt och kul. Nyckel nummer två till Teknikmagasinets framgångar är våra duktiga medarbetare och sammanhållningen i vårt gäng. Vi vill hitta medarbetare som engagerar sig i verksamheten, och vi vill ta tillvara på den vilja och kunskap som finns bland personalen. Alla får ha åsikter om hela företagets drift - nyanställd som erfaren!

Om du är intresserad av ett jobb på Teknikmagasinet så finns flera möjligheter. Hos oss kan du jobba som säljare eller butikschef i en av våra butiker, du kan jobba på vårt centrallager eller på någon av avdelningarna på vårt huvudkontor i Stockholm.

 

TM-andan

TM-andan är vår värdegrund och vår kultur. Arbetet på Teknikmagasinet präglas i alla led av dessa tre grundvärderingar. Denna värdegrund är baserad på våra anställdas åsikter och har tagits fram genom att alla anställda i alla butiker, på vårt huvudkontor och vårt lager har fått säga vad de tycker är utmärkande för att jobba på just Teknikmagasinet.

Humor

På Teknikmagasinet tar vi vårt jobb på allvar, men alltid med glimten i ögat. Vårt roliga och ibland galna sortiment präglar både våra personligheter och vårt sätt att tänka. Just därför är det inte konstigt att vi skämtar och skojar med våra kunder eller delar ut katalogen iförda kycklingdräkter. Vi har roligt på jobbet och vill att det smittar av sig på våra kunder!

Service

I våra butiker är det en självklarhet att var och en av våra kunder alltid ska få service i världsklass och vi går gärna utanför ramarna för att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Samma sak gäller inom företaget. Vi ger lika bra service till alla våra kollegor oavsett om det är de allra närmaste eller från en annan butik eller avdelning. Alla ställer upp för varandra när det behövs.

Gemenskap

På Teknikmagasinet är atmosfären väldigt avslappnad och gemenskapen väldigt stark. Varje person spelar en avgörande roll i vår framgång oavsett om man är vd eller jobbar extra. Vi tycker byråkrati är tråkigt och har istället korta beslutsvägar så man kan lägga sin tid på det som är roligt. Det leder till att avstånden känns väldigt små trots att företaget är stort. Allas röster hörs och vi finns alltid tillgängliga för varandra.

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!