Hoppa till innehållet
 
Sök

Jobba på Teknikmagasinet

Teknikmagasinets främsta målsättning är nöjda kunder. Vi vill att alla våra kunder skall bli nöjda, stora som små. Att handla på TM skall vara tryggt, snabbt, enkelt och kul. Våra duktiga medarbetare och sammanhållningen i vårt gäng är det som tar oss framåt. Vi vill hitta medarbetare som engagerar sig i verksamheten, och vi vill ta tillvara på den vilja och kunskap som finns bland våra medarbetare. 

Om du är intresserad av ett jobb på Teknikmagasinet så finns flera möjligheter. Hos oss kan du jobba som säljare på del- eller heltid eller som butikschef i en av våra butiker. Du kan jobba på vårt centrallager eller på någon av avdelningarna på vårt huvudkontor i Stockholm.

Välkommen till oss!

Våra värderingar och TM andan

TM-andan är vår värdegrund och vår kultur. Arbetet på Teknikmagasinet präglas av våra tre grundvärderingar; nytänkande, kundfokuserade och glädjeskapande!

1. Nytänkande - ”Vi är lösningsorienterade och ser utmaningar som möjligheter”

På TM tänker vi nytt som bolag och medarbetare för att utveckla bolaget framåt och kunna skapa så goda resultat som möjligt. Vi behöver vara nytänkande för att framtidssäkra bolaget och hela tiden förbättra och utveckla hur vi arbetar.

2. Kundfokuserade - ”Vi sätter oss in i våra kunders behov och hjälper dem hitta lösningar”

Våra kunder och våra medarbetare är det viktigaste vi har. Nöjda kunder som återkommer till oss och rekommenderar oss till vänner och bekanta är en förutsättning för framgång. Att säkerställa en positiv kundupplevelse i kontakten med oss är något vi alla, oavsett roll i företaget, bidrar till.

3. Glädjeskapande - ”Vi sprider energi och glädje till både kollegor och kunder”

På TM skapar vi glädje med teknik genom våra produkter. Vi vill även sprida glädje på andra sätt. Vi vill ha roligt tillsammans och att våra kunder tycker att det är roligt att handla hos oss. Att sprida glädje skapar en bra stämning och god gemenskap och det tycker vi på TM är viktigt.

har lagts i kundvagnen