Hoppa till innehållet
 
Sök

HyperX - we're all gamers
HyperX - we're all gamers
HyperX - we're all gamers

HyperX - We're all gamers

HyperX® grundades som en högpresterande avdelning av Kingston Technology (världens största självständiga producent av datorminnen). I 15 år har företaget tillverkat höghastighetsinternminnen, SSD-hårddiskar, headsets, tangentbord, möss, USB-minnen och musmattor.

HyperX-namnet har blivit synonymt med utmärkt prestanda, kvalitet, estetik och pålitlighet under sina 15 år på marknaden. Senaste generationens HyperX-produkter är det första valet för proffs och teknikentusiaster över hela världen, eftersom de uppfyller de striktaste certifieringarna och är byggda med de bästa komponenterna i klassen. Oavsett skicklighet, oavsett vilken genrer du spelar, omfamnar vi alla spelentusiaster med vår grundläggande tro - Vi är alla spelare. Lär känna #HyperXFamily på Facebook och lär dig hur HyperX-produkter kan förbättra konsolspelet och optimera prestandan på din dator på hyperxgaming.com.  

HyperX Cloud Alpha headset

HyperX Alloy Core RGB gamingtangentbord

HyperX Pulsefire FPS Pro gamingmus

HyperX - we're all gamers!
Miljontals människor startar upp ett game som en del av den dagliga rutinen. Du kanske stiger upp som Pro-gamer eller Twitch-streamer, börjar dagen med ett onlinespel med vännerna eller så kanske du bara lirar lite mobilspel när du sitter på bussen? Vem du än är, hur du än gör - så är du en gamer! Vilken kategori du än passar in och hur du än spelar så finns HyperX där och levererar utifrån sitt motto - "We are all gamers".

HyperX skapar produkterna som ska förbättra din prestation och din gamingupplevelse. Från de ultrakomfortabla Cloud-lurarna till de hållbara och pålitliga Alloy-tangentborden och snabba Pulsfire-mössen. Allt är designat, byggt och finjusterat med dig som gamer i åtanke! PC eller konsol, amatör eller proffs, kort eller lång, ung eller gammal. Vem du än är och vart du än kommer ifrån är du en gamer och HyperX finns där och gör allt för att maxa din spelupplevelse!
har lagts i kundvagnen