Hoppa till innehållet
Header Sminktutorial_Clown_SE.png

 

Halloweensminkning - bli en creepy clown i 4 enkla steg!

Det är något med clowner, speciellt när de heter Pennywise. Men oavsett hur man känner kring clowner går det inte att neka en sak - de kan vara sjukt läskiga, och nu kan även du bli det! Alla prylar du behöver för att förvandla Halloween till en riktig cirkus hittar du i våra butiker eller nätshoppen. Fråga vår personal så hjälper de dig!

OBS! I denna guide använder vi latex. Om du är allergisk eller känslig mot latex så rekommenderar vi dig starkt att välja en annan sminkning.

 

Steg 1 - Wanna know how I got these scars...?

 • Börja med att klippa till protesen (art.nr. 104612) av leendet till två jämna bitar, en för vardera sida av munnen. Det är bra om du lämnar lite 'hud' kvar utanför ärren så att du har en större yta att limma på i nästa steg.
   
 • Limma fast proteserna på vardera sida av munnen med hudlim (art.nr. 670214).
494_494_Clown_step_2.png  
494_494_Clown_step_3.png  

 

Steg 2 - Less is not more

 

 • För att få jämna kanter mellan protesen och din hud kan du med fördel använda blygsamma mängder flytande latex (art.nr. 670212) för att fylla ut skarvarna. Använd små mängder latex som du stryker ut i skarven mellan protes och ditt ansikte. Låt torka mellan applikationerna.
   
 • När du är nöjd med hur proteserna smälter in mot resten av huden är det dags att börja sminka! Alla färger du behöver finns i vårt sminkset för clowner (art.nr. 670221)
   
 • Täck hela ansiktet med vit färg, och toppa med rött runt ögon, nästa och mun. Tänk på att sminket ska täcka eventuella färgskillnader mellan proteserna och ditt ansikte, så snåla inte med färgen. 

 

Steg 3 - Finjustera sminket

 

 • Använd blått och svart smink från ditt makeup-kit och framhäv ögon, ytterkanter, näsa och leende. Skarpa linjer rakt över ögonen ger en skrämmande look!
494_494_Clown_step_4.png  

494_494_Clown_step_5.png

 

Steg 4 - Skrattar bäst som skrattar sist

 

 • Lägg till detaljer i din sminkning efter önskemål. Prickar runt ögonen, mystiska märken, ärr och smuts kan lyfta ett smått obehagligt clownfejs till en skräckinjagande mördare.
   
 • Sist men inte minst - applicera teaterblod (art.nr. 102198) i ditt ansikte, särskilt runt munnen!

 

Färdig! Cirkusmanegen är din...

Grattis! Du är nu en skräckinjagande clown som man inte muckar med i första taget. Oavsett om du rymt från cirkusen eller fått jobbet som Gothams nya Joker finns det en sak som är säker - du är fri och redo att visa dessa tråkmånsar hur man firar Halloween!

Så ut i natten, skaka rumpan och glöm inte att le ditt bredaste leende. Varför så seriös?

Nedanför kan du se en timelapse av hur vi sminkade våra modeller, samt alla prylar vi använt för just den här sminkningen. Lycka till!  

494_597_Clown_finished.png  

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!

Till kassan

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!