Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Halloween 2019 - 4 för 3 på läskiga Halloweenprylar

Halloween - 4 för 3 på 100-tals Halloweenprylar

I vårt kusliga sortiment hittar du allt för en skräckinjagande Halloween. Känn de kalla kårarna längs ryggraden medan du spanar in våra läskiga masker, otäcka dräkter och blodstänkta fejksår. Mixa och matcha bland 100-tals produkter, 4 för 3 på allt läskigt. Rabatten dras automatiskt i kassan. Erbjudandet gäller t.o.m. 3/11
Inspiration för en läskig Halloween med sminkguider, filmer, dräkter, pumpor mm.
Fyndhörnan - hitta massor av prylar till läskigt bra priser

Halloween 2019 på Teknikmagasinet

Hos oss hittar du allt för att skapa en skräckinjagande Halloween. Vare sig det är du själv som ska spöka ut dig, dina barn som ska gå på jakt efter godis eller hemmet som ska få sig en läskig look så har vi tillbehören. Du hittar allt från, dräkter, masker, linser, fejksår, latex till belysning, ljus, dödskallar och dekorationer.
 

När är Halloween 2019?

Halloween infaller torsdagen den 31 oktober, tätt följt av Allhellgonahelgen då många besöker kyrkogården för att tända ljus.
 

Halloweenhistoria

Högtiden firas den 31 oktober varje år. Namnet Halloween kommer från engelskans ”All hallows eve” – döda själars afton. Dagen har sitt ursprung i Irland och via USA dit emigranter från Irland kom under 1840-talet. Ursprunget är en keltisk höstfest kallad Samhain, där man firade att skördesäsongen var slut. Tron hos kelterna var att de dödas själar kunde återvända till jorden under denna natt och eldar tändes för att vägleda dem. En annan tradition under Samhain var att man bar med sig ljusförsedda rovor med utskurna ansikten, så kallade jack-o’-lanterns, precis som vi idag använder pumpor med utskurna ansikten. Under 1800-talet var det hungersnöd på Irland och många irländare emigrerade till USA och tog då traditionen med sig. Halloween-friandet som vi känner det är dock inte bara inspirerat av Samhain utan har också många likheter med exempelvis ”Guy Fakes Night” som firas i USA den 5:e november. Under årtiondena har dagen utvecklats till det som vi idag känner som Halloween.
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!